Please enable JS

Realisaties

Hein Vandenbrande | Algemene Bouwonderneming
 

Landelijke woning met karakter

Woning in landelijke stijl met zwembad en authentieke elementen. Van de gevelstenen tot de ouderwetse boomse dakpannen.
ENERGIE | Zonnepanelen, warmtepomp
VERWARMING | Vloerverwarming
DATUM | 2022
   

 
BESCHRIJVING
Deze woning is gebouwd in een landelijke stijl. In alle details vind je rustieke kenmerken terug. Van de gevelstenen tot de ouderwetse boomse dakpannen. De houten ramen en de twee schoorstenen maken de woning af. Aan de achterzijde van de woning werd gewerkt met een uitspringend gedeelte die in tegenstelling tot de rustieke gevelsteen, werd gekleid in een warme witte kleur. De woning werd geïsoleerd volgens de normen en wordt verwarmd via vloerverwarming.
In de tuin vind je die idyllische kenmerken terug in het bijgebouw. Ook vervaardigd met ouderwetse dakpannen en rustieke gevelstenen. Om dit landelijk karakter helemaal af te werken, werd een zwembad toegevoegd in de tuin die er voor zorgt dat de het idyllische gevoel compleet is. Het zwembad werd voorzien van alle moderne technieken en wordt verwarmd via een warmtepomp. Deze werkt dan weer via zonnepanelen. Ook aan energiezuinigheid is in deze woning dus gedacht.
Te Koop

Te koop of nieuwbouw op maat?

Landelijke woningen, villa’s, moderne nieuwbouwwoningen, Hein Vandenbrande legt de fundamenten van uw bouwproject en werkt deze af tot een kwalitatieve ruwbouw.