Over ons

Wij streven naar perfectie.

Wij bouwen aan topkwaliteit

Hoe wij het verschil maken? Met uitzonderlijke vakkennis, twintig jaar ervaring, kwaliteitsmaterialen en de juiste machines. Reken dus op de expertise van mijn doorwinterde team. Bovendien volgen wij de bouwvoorschriften op de voet en zijn wij helemaal mee met de nieuwste technieken en materialen. Ook uw energiezuinige of passieve woning is dus in goede handen.

Architecten zweren bij onze stipte oplevering

Topkwaliteit primeert bij ons. Dat bewijzen onze vaste samenwerkingen met toonaangevende West- en Oost-Vlaamse architecten. Zoveel vertrouwen, dat moet je elke dag opnieuw verdienen. Daarom houden wij ons strikt aan onze afspraken. Uw werken volgen elkaar vlot op en u geniet van een stipte oplevering. Daarvoor bewegen wij hemel en aarde.

Van de grondwerken tot de winddichte ruwbouw

Wij leggen de duurzame fundamenten van uw bouwproject. Reken dus op ons voor de funderingen en het grondmetselwerk, de rioleringen en betonplaten, het gevelmetselwerk en de gevelisolatie, de binnenmuren en de plafonds. Droomt u van een totaaloplossing? Vertrouw dan op onze vaste afwerkingspartners. Zij hanteren dezelfde kwaliteitsnormen, en u bent gerust.